Lionel Messi er nervøs: Risikerer at gå glip af VM

Af: Nicolai Busekist

|

16/10/2022 07:57

Mest læste i dag

Der er kun en lille måned til, at VM i Qatar bliver sparket i gang. Og nu viser det sig, at det kan blive uden stjernen Lionel Messi.

I og med, at der ikke er lang tid til, at VM bliver sat i gang. Derfor er det vigtigt for enhver spiller, der har sikret sig en plads ved VM, at de ikke løber ind i en skade.

En af dem, der allerede er blevet ramt af en skade, er argentinske Lionel Messi. Han har nemlig pådraget sig en muskelskade, der har tvunget ham på sidelinjen.

At han er skadet, har medført, at han nu er blevet bekymret for din deltagelse ved VM. Det har han selv afsløret i et nyt interview med DirecTV Sports.

"Skaden gør mig nervøs. Det er et anderledes VM, som bliver spillet på et andet tidspunkt," lyder det fra Lionel Messi.

Han fortæller også, at han bliver bekymret, fordi han ved, at selv den mindste skade kan betyde, at han ikke bliver klar.

"Den er tæt på de andre turneringer. Det betyder, at selv den mindste skade som denne kan tvinge dig til ikke at spille. Sandheden er, at man bliver bekymret," siger han.

I år er det især vigtigt for Lionel Messi, at han kan være med til VM i Qatar. Han har nemlig meldt ud, at det bliver det sidste VM, han kommer til at spille i sin glorværdige karriere.