Lionel Messi kan få selskab: Inter Miami jagter Barcelona-stjerne

15/06/2023 06:20

|

Nicolai Busekist

Foto: Ibrahim Ezzat/Anadolu Agency via Getty Images

Mest læste i dag

Lionel Messi har skrevet kontrakt med Inter Miami, hvorfor han fortsætter sin karriere udenfor Europas grænser. 

Lionel Messi kan angiveligt blive genforenet med tidligere Barcelona-holdkammerat Jordi Alba i Inter Miami. Den amerikanske klub forsøger nemlig at hente ham denne sommer. 

Den spanske forsvarer har indgået en aftale med Barcelona om at ophæve sin kontrakt et år før tid. Det betyder, at han forlader den catalanske klub efter 11 år. 

Det markerer også en periode med stor forandring i Barcelona, der også siger farvel til Sergio Busquets. For omtrent et halvt år siden var det Gerard Piqué, der valgte at ophæve sin kontrakt. 

Tidligere har Busquets været kædet sammen med et skifte til Miami. Nu skriver ESPN, at han ikke er den eneste Barcelona-profil, de har interesse i. Derimod skulle de også have Alba på radaren. 

Et skifte til MLS-klubben vil betyde, at den 34-årige forsvarer alligevel bliver genforenet med Messi for første gang i to sæsoner. Den argentinske stjerne besluttede sig nemlig for, at han ikke vil vende retur til Barcelona denne sommer. 

Miami er dog ikke ene om at vise interesse for Albas underskrift. Ifølge ESPN er der også stadig interesse for den spanske forsvarer i Europa. Blandt andet skulle der være interesse fra Inter i Serie A samt Atletico Madrid i La Liga. 

På lige fod med de fleste andre store kontraktløse stjerner, menes det også, at Alba har fået tilbud fra Saudi-Arabien. Om det er af interesse for ham at fortsætte sin karriere her, er der dog intet meldt ud om. 

Det eneste, der er sikkert er, at han ikke kommer til at fortsætte i Barcelona. Hans kontrakt udløber i udgangen af denne måned, hvorefter han kan skifte til en hvilken som helst klub på en fri transfer.