Lionel Messi tager MLS med storm - men vent så til du hører Cristiano Ronaldos kontroversielle udmelding

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 20:00

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo lægger ikke fingre imellem.

Mens Lionel Messi har gjort et bemærkelsesværdigt indtryk i MLS med Inter Miami, rejser hans dominans spørgsmål om ligaens konkurrenceevne.

Cristiano Ronaldo har ikke lagt skjul på, at Saudi Pro League er mere konkurrencedygtig end MLS.

Og med Lionel Messis øjeblikkelige succes i USA kan man undre sig over, om Ronaldo havde en pointe.

Efter at have vinket farvel til de franske mestre PSG, skiftede den argentinske troldmand til Inter Miami og har allerede scoret otte mål i kun fem kampe.

Hans præstationer har dog også kastet lys over MLS' konkurrencestandarder, især sammenlignet med andre top ligaer rundt om i verden.

Cristiano Ronaldo, som til daglig slår sine folder i Saudi Pro League for Al Nassr, har tidligere udtalt, at flere topfodboldspillere vil skifte til Saudi Arabien, hvilket antyder en stigende konkurrenceevne i ligaen.

Det skriver The Mirror.

Og denne påstand ser i skrivende stund ud til at blive bekræftet, da flere europæiske stjerner, herunder Neymar, Karim Benzema, Roberto Firmino, N'Golo Kante og Sadio Mane, har valgt at fortsætte deres karriere i Saudi Pro League.

Med disse potentielle ændringer står MLS over for en ny æra, hvor ligaen kan udvide sin indflydelse både på herre- og kvindefodboldscenen.

Og Med Cristiano Ronaldo ved roret kan ligaen også se frem til nye investeringer og muligheder i fremtiden.