Lionel Messis far bekræfter: Han vil til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

06/06/2023 06:23

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for Lionel Messi. Nu begynder pilen at pege i retning af FC Barcelona. 

Der har i lang tid været stor tvivl om, hvor Lionel Messi skal spille i næste sæson. For tiden peger pilen på et skifte retur til FC Barcelona, som han forlod for et par år siden. 

Der er endnu intet blevet skrevet under på noget, men det trækker op til, at Lionel Messi snart kan kalde Barcelona for sin hjemby igen. 

Først skal der dog styr på papirarbejdet, og her kræver det ikke blot enighed mellem Messi og Barcelona. Det kræver også, at den spanske klub kan få godkendt denne aftale af La Liga. Det skyldes, at deres økonomi stadig er hårdt presset. 

Og nu har Messis far, Jorge Messi, bekræftet et møde mellem ham og Barcelona-præsident Joan Laporta. I samme ombæring gjorde han det også klart, at den argentinske stjerne har et ønske om at vende tilbage til Barcelona. 

"Leo ønsker at vende tilbage til Barcelona, og jeg vil selv elske at se ham i Barca. Det er helt klart en mulighed at skifte til Barca," lød det fra Messis far ifølge den spanske journalist Toni Juanmartí.

Der har længe været meldinger om, at Messi skulle være ivrig efter at vende retur til den spanske klub. Hidtil har der dog været stor tvivl om, hvorvidt Barcelona har råd til det, da deres økonomi har det hårdt. 

Skal det kunne lade sig gøre, skal klubben ifølge Relevo finde 186 millioner kroner et sted. Hvis de skruer ned for deres øvrige lønudgifter, vil det sandsynligvis godt kunne lade sig gøre. 

Viser det sig, at de ikke kan finde pengene, vil et skifte retur til klubben ikke kunne lade sig gøre. Det vil nemlig betyde, at Barcelona vil få afvist det af La Liga.