Luis Enrique er 'skuffet' over Chelsea

17/04/2023 11:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Denis Doyle/Getty Images

Mest læste i dag

Chelsea er på jagt efter en afløser for Graham Potter, og Luis Enrique er en af kandidaterne til dette job.

Resten af denne sæson er det Frank Lampard, der skal stå i spidsen for Chelsea, hvilket Luis Enrique ikke er tilfreds med. Ifølge mediet JOE.co.uk er han derimod blevet 'skuffet' over, at de har truffet denne beslutning.

Den engelske træner, der selv har en fortid som spiller i Chelsea, ved godt, at han kun har rollen frem til sommer, da han blot skal dække ind resten af sæsonen, efter fyringen af Graham Potter tidligere denne måned.

Efter sigende var det Todd Boehly, der er medejer af Chelsea, der traf den store beslutning om at fyre Potter og ansætte Lampard, da han vil finde en mere passende og langsigtet løsning, som kan stå i spidsen for klubben i næste sæson.

Enrique er et af de navne, der er blevet nævnt i denne forbindelse, men også Julian Nagelsmann har været på tale. Nu lyder det dog, at Enrique ikke er glad for klubbens seneste beslutning.

Det spanske medie AS skriver, at den tidligere Barca-træner har givet udtryk for, at han var klar til at tage over som træner på Stamford Bridge med det samme.

Den 52-årige har haft flere møder med Chelsea, og det er forventet, at han inden længe vil sætte sig på et fly til London, så han kan fortsætte dialogen og få lukket en aftale.

På trods af store investeringer, har det ikke være en god sæson fra Chelsea, der er langt fra at være med til at kæmpe om pladser i Champions League, som de ellers har været med til de seneste mange år.

I skrivende stund er de at finde på 11. plads i tabellen, og har ikke vundet en eneste af deres seneste fire kampe.