Luka Modric afviser enormt tilbud

Af: Nicolai Busekist

|

27/06/2023 06:27

Mest læste i dag

Real Madrid-stjerne Luka Modric har valgt at afvise et enormt tilbud. I stedet har han skrevet under på en ny aftale med Real Madrid.

Mandag har Luka Modric skrevet under på en ny aftale med Real Madrid. Dermed kommer han ikke til at forlade den spanske klub denne sommer.

Det har klubben meddelt i en pressemeddelelse ifølge Ritzau.

Desuden melder transferekspert Fabrizio Romano, at Modric ikke blot har accepteret et tilbud fra Real Madrid. Han har også valgt at takke nej til et yderst lukrativt ét af slagsen.

På lige fod med flere andre spillere, er han nemlig blevet tilbudt en kontrakt i Saudi-Arabien.

Ifølge Romano var der tale om et 'løntilbud, der ville være et af de største nogensinde i Saudi-Arabien'. På trods af dette, valgte han at sige nej, for at kunne forlænge med Real Madrid.

Derfor er den 37-årige stjerne stadig en del af truppen i Madrid. Det kommer han indtil videre til at være i yderligere et år. Den kroatiske midtbanespiller har været i Real Madrid siden 2012.

Han blev dengang hentet i Tottenham, og har siden da spillet intet mindre end 488 kampe for klubben. I denne tid er det også blevet til 23 titler for den verdenskendte midtbanespiller.

Blandt andet har han været med til at vinde Champions League intet mindre end fem gange. Derudover har han og Real Madrid også vundet tre spanske mesterskaber, siden han blev hentet til klubben.

Modric er ikke den eneste erfarne spiller, som Real Madrid har valgt at holde fast i.

I sidste uge kom det nemlig frem, at de også har valgt at give tyske Toni Kroos en ny kontrakt. På lige fod med Modric, har han fået en kontrakt, der løber frem til næste sommer. Det vil sige, at han tager sin tiende sæson i den spanske klub.

Den 33-årige tysker har spillet 471 kampe for Real Madrid, siden han blev hentet i 2014. Dengang forlod han Bayern München til fordel for den spanske topklub.