Maguire modtog bombetrussel med 'vildt krav' fra rasende fan

Af: Nicolai Busekist

|

23/04/2022 16:06

Mest læste i dag

Manchester United-forsvarer Harry Maguire modtog en bombetrussel fra en rasende fan, der krævede, at han frasagde sig anførerbindet i den engelske klub.

Til den bombetrussel, der blev sendt til den engelske forsvarer, var der vedlagt et krav om, at han skulle frasige sig anførebindet. Ellers ville hans hus blive bombet, lyder det fra Daily Star.

Torsdag lød det, at der var blevet fremsendt en bombetrussel til Harry Maguire. Denne trussel blev meldt til politiet i Cheshire, der lavede en bombesøgning i og omkring den 29-årige forsvarers hus.

Der blev dog intet mistænkeligt eller farligt fundet i forbindelse med denne søgning, men episoden har medført, at Harry Maguire og resten af familien er blevet efterladt rystede.

Politiet er nu gået videre til næste skridt i sagen, og er gået på jagt efter ham eller hende, der har sendt den falske bombetrussel til Maguire. Angiveligt skulle truslen være sendt via e-mail.

Daily Star skriver, at den bekymrende e-mail dukkede op i indbakken hos Harry Maguire få timer efter, at han og restens af De Røde Djævle tabte 4-0 til Liverpool tirsdag aften.

På trods af den alvorlige trussel, har Maguire gjort det klart for sine holdkammerater, at han ikke har nogen planer om at frasige sig anførerbindet eller forlade klubben.

Hans forlovede, Fern Hawkins, skulle dog have været meget oprørt over situationen, og har derfor opholdt sig hos sin familie i Sheffield.