Manchester City vil give Haaland ny kontrakt med vanvittig løn

Af: Nicolai Busekist

|

27/03/2023 11:57

Mest læste i dag

Manchester City er bekymrede for, at de kan miste Erling Haaland, hvorfor de ønsker at give ham en ny og forbedret kontrakt.

Manchester City er klar til at gøre Erling Haaland til den bedst betalte spillere i hele Europa, da de vil give ham en ny kontrakt.

Formålet med at gøre dette er, at de vil sikre, at han ikke forlader klubben, hvilket har været på tale, da Real Madrid skulle være klar til at hente ham allerede til sommer.

I og med, at den 22-årige nordmand har bidraget med hele 42 mål og 5 oplæg i denne sæson, er det ganske forståeligt, at den engelske klub ønsker at holde fast i ham.

Ifølge The Sun skulle de derfor have besluttet sig for, at de vil indkalde ham til forhandlinger om en ny kontrakt, der kan sikre ham en enorm ugeløn.

Det britiske medie skriver, at City skulle være klar til at give ham en ny kontrakt med en ugeløn på 500.000 pund, hvilket svarer til lidt over 4,2 mio. kr. om ugen.

Hans nuværende kontrakt med Premier League-klubben løber frem til juni 2027, men dette kan potentielt blive forlænget, hvis han skriver under på en ny kontrakt.

Ifølge Transfermarkt har han en markedsværdi på 160 mio. euro (ca. 1,2 mia. kr.), hvorfor en interesseret klub skal betale en enorm sum for at hente han.