Manchester United kan blive Qatar-ejet

Af: Nicolai Busekist

|

09/02/2023 07:56

Mest læste i dag

Manchester United kan blive solgt i nærmeste fremtid, da Glazer-familien er åbne for at sælge deres andel af klubben.

I november blev det meldt ud af Glazer-familien, at de er åbne for at lytte til bud, hvis nogen skulle have interesse i at købe fodboldklubben Manchester United.

Det har medført, at flere har vist interesse for at købe den engelske klub, der forventes at blive solgt for omtrent 6 milliarder pund. Det svarer til over 50 milliarder kroner.

Raines Group, der har fået til opgave at stå for salget, har meddelt, at der har været interesse fra både Fjernøsten, Mellemøsten og USA.

Derudover er det også kommet frem, at den britiske milliardær Sir Jim Ratcliffe, der selv er fan af klubben, er interesseret.

Ifølge Daily Mail vil en Qatar-baseret investeringsfond byde på klubben. Der skulle være tale om 'en gruppe private personer med stor rigdom baseret i den olierige stat'.

Det lyder også, at det forventes, at der vil blive afgivet et officielt bud i løbet af de kommende dage, da Glazer-familien har fastsat en deadline for bud i midten af denne måned.

Den Qatar-baserede investeringsfond siges at være overbevist om, at deres bud vil feje enhver konkurrence af banen, da de også vil investere enormt i nye indkøb.