Manchester United-keeper udpeger Christian Eriksen til helt særlig liste

Af: Emil Martesen

|

23/08/2023 10:55

Mest læste i dag

Den danske landsholdsprofil er havnet på helt særlig liste.

Der har ikke været meget at skrive hjem om for Manchester United efter der blev taget hul på den nye sæson i Premier League.

For selvom det blev til en snæver sejr hjemme mod Wolves, så var det langtfra en overbevisende indsats af de røde djævle.

Og i weekenden led Erik ten Hags Manchester United-projekt endnu et knæk, da de gæstede Spurs.

Her måtte de sande, at rejse hjem med et 2-0 nederlag i bagagen.

Begge kampe var uden den danske landsholdsprofil fra start - men det kan der meget vel laves om på nu.

For det engelske nyindkøb Mason Mount har angiveligt pådraget sig en skade, hvorfor Christian Eriksen med alt sansynlighed bliver at finde blandt de startende 11, når der i weekenden tages hul på 3. runde af Premier League.

Men selvom Christian Eriksen er begyndt på bænken i den nye sæson, så lægger Manchester Uniteds kepper, Tom Heaton, ikke skjul på, at den bedste pasningsfod sidder på Christian Eriksen.

Det fortæller han til klubbens hjemmeside, hvor han er blevet sat til at udpege den bedste Manchester United-spiller baseret på de forskellige evner:

Og her fortæller han hudløst ærligt, at alle midtbanespillerne har en god pasningsfod, men hvis han skulle vælge én, så havde han valgt Christian Eriksen:

"Men hvis du pressede mig, ville jeg nok sige Christian Eriksen med hans teknik, venstre og højre fod", siger Manchester United-keeperen.

Mens debatten fortsætter om Eriksens rolle i holdet, er der en ting, alle fans kan blive enige om: hans evne til at levere præcise pasninger er uovertruffen.

Og med Nottingham Forest-kampen lige rundt om hjørnet, vil mange håbe på at se Christian Eriksen fra start og bidrage med sin magi på banen.