Manchester United må klare sig uden stor stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

13/04/2023 11:57

Mest læste i dag

Torsdag aften tørner Manchester United sammen med Sevilla i Europa League, og her bliver de nødt til at klare sig uden Marcus Rashford.

Lørdag måtte Marcus Rashford humpende forlade banen, hvilket har ført til bekymringer om hans tilstand, da han har været en vigtig spiller for den engelske klub i denne sæson. Han er nemlig den klare topscorer i denne sæson.

Nu har det vist sig, at der var god grund til at være bekymret for hans tilstand, da han ikke når at blive klar til torsdagens kamp mod Sevilla.

Grunden til, at han var nødt til at forlade banen lørdag, har vist sig at være, at han pådrog sig en muskelskade. Som følge af dette, når han ikke at være klar til torsdag aftens kamp mod Sevilla i Europa League.

Det skriver Manchester United i en pressemeddelelse på deres hjemmeside.

Her har de skrevet, at der er tale om en muskelskade, og har angivet, at han 'vil være ude i få kampe'. Hvor mange kampe, han konkret vil være nødt til at sidde over, er dog ikke blevet angivet af den engelske klub.

Det står klart, at han ikke vil være med torsdag aften, når De Røde Djævle tørner sammen med Sevilla, men det vides ikke, om han også vil være nødt til at sidde over i returkampen, der bliver spillet i næste uge.

Hvad omfanget af hans skade er, er der ikke angivet noget om. De skriver blot, at de forventes, at han vender tilbage inden sæsonens afslutning, men det må siges at være et meget vidt begreb.

Det var i en kamp mod Everton i Premier League, at den 25-årige stjerne var nødt til at lade sig udskifte efter 80 min. på banen. Da han forlod banen, var det med sin trøje over hovedet, hvorfor der ikke var tvivl om, at han var i smerter.