Manchester United siger farvel til midtbanespiller

13/08/2023 09:26

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Pantling/Getty Images

Mest læste i dag

Manchester United siger farvel til midtbanespilleren, som har været rygtet væk i de seneste mange måneder.

Der har i lang tid været rygter om, at Manchester United har haft et ønske om at skille sig af med midtbanespiller Fred.

Dette er nu næsten lykkedes, da de er nået til enighed med Fenerbahce om en 'principaftale'. Derfor er de meget tæt på at have en endelig aftale på plads om salget af ham.

Fred har spillet i alt 213 kampe for De Røde Djævle, men nu er hans tid i Premier League slut. Den engelske klub er nemlig gået med til at sælge ham til Fenerbahce, hvorfor han skal fortsætte sin karriere i Tyrkiet.

Det skriver Manchester United på klubbens hjemmeside ifølge Ritzau.

Her lyder det, at de har indgået en 'principaftale' med Fenerbache om, at den 30-årige midtbanespiller skifter til den tyrkiske klub.

"Den brasilianske landsholdsspiller er klar til et skifte til den tyrkiske Süper Lig, såfremt han består sit lægetjek, bliver enig med klubben og får international godkendelse til skiftet," skriver Manchester United.

I denne forbindelse er det også blevet meddelt, at han allerede lørdag satte sig på et fly mod Istanbul, hvor Fenerbahce holder til. Formålet med dette er naturligvis, at han skal gennemgå sit lægetjek.

Fred blev hentet til Manchester United i 2018. Inden da havde han i en årrække spillet for Shakhtar Donetsk, hvor han havde formået at gøre sig positivt bemærket.

Derfor endte han også med at være på radaren i United, som altså valgte at slå til, da de fik muligheden for at hente ham til England.

I United nåede han at være med til at vinde et enkelt trofæ. Det skete i sidste sæson, hvor han var med til at vinde Ligacuppen. Sejren sikrede de sig efter en 2-0-sejr over Newcastle i finalen.

Hertil var han også med, da De Røde Djævle spillede sig i finalen i Europa League i 2021. Selvom det var tæt på at ende med en triumf, tabte de på straffespark til Villarreal.