Manchester United-stjerne er havnet i modvind

Af: Nicolai Busekist

|

21/12/2022 11:58

Mest læste i dag

Manchester United-stjernen Scott McTominay har formået at bringe sig selv i modvind, efter at have delt billeder og videoer på de sociale medier.

Hvad der blot skulle have været et besøg i en zoologisk have, er endt med at forvandle sig til en sand shitstorm for Manchester United-stjernen Scott McTominay.

Ikke nok med, at han bliver mødt af massiv kritik på de sociale medier, bliver han også kritiseret af en række dyrevelfærdsorganisationer, som mener, at hans ageren er uetisk.

Hele balladen skyldes, at han har været på ferie i Dubai, hvor han besluttede at lægge vejen forbi en zoologisk have - og de billeder og videoer, der er blevet delt herfra, har skabt harme.

Han delt blandt andet en video på sin Instagram-profil, hvori man ser ham have en tovtrækningsduel med en tiger. Ifølge Daily Mail er det især dette, der har bragt ham i modvind.

Derudover er det også blevet dokumenteret, at han har poseret med flere forskellige dyr, herunder en bjørn, store slanger og krybdyr.

McTominay er dog særligt blevet kritiseret for episoden med tigeren, hvilket har fået både fans og dyrevelfærdsorganisationer op i det røde felt.

"Det er skuffende. Disse utrolige dyr er ikke til for at høste likes på de sociale medier," lyder det f.eks. fra Katheryn Wise fra World Animal Protection ifølge The Sun.

"Vilde dyr i fangenskab står foran et helt liv af lidelse kun til glæde for turister," siger hun også.