Manchester United-stjerne havde kniv for struben ved hjemmerøveri

Af: Nicolai Busekist

|

27/03/2022 21:37

Mest læste i dag

Manchester United-spilleren er den seneste spiller i United-truppen til at blive udsat for indbrud eller røveri.

Manchester Uniteds unge talent Tahith Chong blev angiveligt bestjålet af maskeret gerningsmænd, mens han havde en kniv for struben.

Røverne har ifølge Mirror stjålet ejendele til en værdi af tusindvis af pund - inklusive smykker, ure og designertasker, mens de altså har truet den unge hollænder på livet. 

Chong er den femte Manchester-baserede fodboldspiller, der har været udsat for et indbrud eller røveri siden jul. Hændelsen skete angiveligt den 16. januar, og politiet blev tilkaldt kort efter.

En person tæt på Chong fortæller, at det var forfærdeligt for Tahith at gå igennem: 

"Det var en forfærdelig oplevelse for ham. Han blev vækket til synet af tre bevæbnede mænd i elefanthuer, der holdt knive for struben. De lyste også med fakler i hans øjne og beordrede ham til at rejse sig og give dem nogle af hans dyre ejendele, herunder ure. Han blev efterladt ekstremt rystet. Banden var professionelle og virkede som om de havde gjort det før - muligvis mod andre spillere," siger personen. 

Den 22-årige er den seneste United-spiller, der står frem efter et indbrud, efter de seneste angreb på Paul Pogba, Victor Lindelof og Jesse Lingard.

Det unge talent er i øjeblikket udlejet til Championship-holdet Birmingham City, og har kontrakt med Manchester United indtil juni 2022.