Manchester United vil købe Leeds-stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

08/04/2022 18:00

Mest læste i dag

De engelske giganter har udset sig en forstærkning i form af Leeds-stjernen, og ønsker at købe ham til sommer. 

Ifølge Manchester Evening News arbejder Manchester United på en aftale om at hente Leeds-midtbanespilleren Kalvin Phillips.

De Røde Djævle havde allerede tænkt sig at hente en defensiv midtbanespiller af høj kvalitet sidste sommer, men besluttede i 11. time at styrke andre positioner.

Beslutningen har dog ikke vist sig at have båret frugt i løbet af denne sæson, men nu ser det ud til, at de får løst problemerne på midtbanen i dette transfervindue. 

Uniteds fokus er efter sigende rettet mod Kalvin Phillips, som tit er blevet beskrevet som en af ​​de bedste defensive midtbanespillere i England.

Han vendte for nylig tilbage fra en fire måneders skadespause, og det har været tydeligt, at Leeds United har manglet ham. 

Der er ikke blevet sat et prisskilt på midtbanespilleren, men Leeds kan potentielt blive nødt til at sælge, da han endnu ikke har fornyet sin aftale efter 2023. 

West Ham Uniteds Declan Rice og Borussia Dortmunds Jude Bellingham er også i kikkerten hos Manchester United. Det kan dog blive svært at hente en af de to, da begge klubber ikke er klar til at lade deres stjerner gå. 

Manchester United er ikke alene i kampen om Kalvin Phillips, eftersom Aston Villa angiveligt vil give 535 millioner kroner for hans signatur. Så Manchester United skal have den store pengepung frem.