Mand sparkede Aaron Ramsdale: Nu har han fået sin straf

Af: Nicolai Busekist

|

19/02/2023 12:32

Mest læste i dag

En Tottenham-fan har indrømmet, at han har sparket Arsenal-målmand Aaron Ramsdale. Nu har han fået sin straf.

Den 35-årige Joseph Watts har indrømmet, at han har sparket Arsenal-keeper Aaron Ramsdale under en kamp, hvilket han nu er blevet straffet for. Det skriver The Sun.

At han besluttede sig for at sparke Ramsdale i sidste måned under et North London-derby på Tottenham Hotspur Stadium, kommer nu til at koste ham en lang straf.

Den 24-årige Ramsdale fik et spark i ryggen, da han gik hen for at hente sine handsker og en flaske ved siden af målet.

Watts, der har indrømmet, at han var fuld, var klatret op på en reklame ved siden af banen, hvorfra han kunne sparke den engelske målmand.

I retten i Uxbridge Magistrates' Court kom det også frem, at han derefter desperat forsøgt at flygte fra stedet, ved at masse sig gennem en gruppe andre fans.

Watts har indrømmet, at han begik vold mod Ramsdale, ligesom han også har erkendt, at han har kastet en genstand ind på banen under kampen.

Manden, der kommer fra Hackney i det østlige London kastede nemlig også fire mønter ind mod banen under dramaet, der fandt sted den 15. januar i år.

Han blev idømt en betinget fængselsstraf på 12 måneder og en bøde på 100 pund. Derudover er han også blevet idømt et forbud fra alle engelske stadioner i fire år.