Martin Braithwaite får kritik af Espanyol-træner

28/07/2023 06:04

|

Nicolai Busekist

Foto: Alex Caparros/Getty Images

Mest læste i dag

Martin Braithwaite har fået gjort sig selv upopulær i Espanyol, hvor han både er i unåde hos ledelsen og kollegerne.

Martin Braithwaite traf en stor beslutning, der er endt med, at han nu har mistet tilliden og respekten hos sine kolleger i den spanske klub.

Tidligere i denne uge valgte han at forlade holdets træningslejr i Marbella. Det gjorde han, fordi han ikke ønsker at fortsætte i klubben, efter den er rykket ud af La Liga.

Meget tyder på, at han har fortrudt sin beslutning. I hvert fald har Espanyol-træner Luis Garcia bekræftet overfor spansk TV3, at han er vendt retur. Det betyder dog slet ikke, at de i den spanske klub er glade for at se ham.

"Der er ingen tvivl om, at han begik en fejl. Vi vil behandle ham som en spiller, der er under kontrakt, men han har mistet alles tillid, fordi han har overskredet alle interne regler," siger Luis Garcia ifølge Ritzau.

Samtidig kritiserer han den danske landsholdsspiller for ikke at have respekteret klubben og hans holdkammerat. Derfor er han nu nødt til at gøre en indsats for at genvinde tillid hos resten af truppen.

Selvom han er blevet en populær herre, betyder det ikke, at han skal fryses ude. Derimod skal han acceptere, at han ikke kan tillade sig at sætte sig selv over klubben.

"Han vil ikke blive isoleret, men vi vil være strenge, for her tror vi på gruppen, og at vi skal være forenede. Det er en exceptionel situation, som vi vil håndtere internt. Han er et aktiv for klubben, men det vil aldrig være sådan, at en spiller kan sætte sig over klubben," siger Espanyol-træneren.

Den 32-årige danske angriber skiftede til Espanyol, der har hjemme i Barcelona, 1. september sidste år. Selvom han i den seneste sæson bidrog med ti mål, formåede Espanyol ikke at holde sig oppe i den bedste spanske række.