Medie: Denne klub forventer at hente Messi

Af: Nicolai Busekist

|

01/11/2022 07:54

Mest læste i dag

I lang tid har der været tvivl om, hvor Lionel Messi fortsætter sin karriere. Til sommer har han nemlig kontraktudløb med PSG.

Til juni står Lionel Messi uden kontrakt. Her udløber hans kontrakt med franske PSG nemlig.

Det har ført til et hav af spekulationer om, hvor han fortsætter sin karriere. Angiveligt skulle flere klubber nemlig være med i kampen om den argentinske stjerne.

Først og fremmest har PSG allerede givet Messi et tilbud om en kontraktforlængelse. Dette tilbud er dog hverken blevet accepteret eller afvist endnu.

Hertil lyder det, at der også skulle være interesse fra Manchester City, ligesom Barcelona er ivrige efter at hente ham retur til den spanske klub.

Til trods for, at en række af Europas største klubber viser interesse, føler den amerikanske Major League Soccer-klub Inter Miami sig sikre på, at han vælger dem.

Ifølge det anerkendte medie The Athletic har der længe været forhandlinger mellem Jorge Messi, der er agent og far til Lionel Messi, og Jorge og Jose Mas, der sammen med David Beckham ejer Inter Miami.

Den amerikanske klub føler sig overbevist om, at Messi skifter til dem, når hans kontrakt med PSG er udløbet.

Dog er der ikke planlagt flere forhandlinger i den kommende tid, da Messi vil fokusere på VM. Derfor bliver der heller ikke truffet en beslutning om hans fremtid i det kommende stykke tid.

The Athletic skriver også, at Inter Miami i lang tid har vidst, at Lionel Messi har en interesse i at rykke til Miami, hvor han allerede ejer en luksuriøs bolig.