Medie: Dette er Cristiano Ronaldos næste klub

Af: Nicolai Busekist

|

06/12/2022 07:58

Mest læste i dag

Cristiano Ronaldo er fortid i Manchester United, hvor hans kontrakt er blevet ophævet. Nu har han fundet sin næste klub.

Cristiano Ronaldo har på det seneste været på jagt efter en ny klub, efter at hans kontrakt med Manchester United er blevet ophævet.

Nu lyder det, at den 37-årige stjerne har besluttet sig for, hvor han skal fortsætte sin karriere, når han vender hjem fra VM i Qatar.

Ifølge spanske Marca er han nemlig nået til enighed med den saudiarabiske klub Al-Nassr, som han vil tilslutte sig fra 1. januar.

Tidligere har det været rapporteret, at Marca er nået til enighed med den saudiarabiske klub om en årsløn på 173 millioner pund, hvilket er svarende til omtrent 1,5 milliarder kroner.

Ender det med, at han beslutter sig for at skrive under på denne aftale, vil det gøre ham til den bedst betalte sportsstjerne i historien.

Ronaldo har før afsløret, at han har sagt nej til et tilbud på 3 millioner pund (25,9 millioner kroner) om ugen, for at skifte til Saudi-Arabien. Her var det dog Al-Hilal, der ønskede at hente ham.

Ifølge Marca er det dog nu Al-Nassr, der har endt med at sikre sig hans underskrift på en kontrakt, der skulle løbe de næste to og et halvt år.

Det er dog vigtigt at understrege, at det endnu ikke er blevet bekræftet af hverken Ronaldo eller klubben. Derfor er der ikke noget, der er officielt endnu.

Det lyder desuden fra britiske Sunday Mirror, at han endnu ikke er enig med en klub, og at han derfor er åben for tilbud fra andre klubber.

Han har dog flere gange forsøgt at forlade De Røde Djævle til fordel for en anden europæisk storklub, hvilket har vist sig at være svært for den 37-årige portugiser.