Medie: Han er favorit til at afløse Graham Potter

06/04/2023 09:57

|

Nicolai Busekist

Foto: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Mest læste i dag

Chelsea har fyret Graham Potter og skal derfor finde en afløser. Det har medført, at klubben er blevet kædet sammen med flere potentielle kandidater.

Chelsea skal finde en afløser for Graham Potter, som for nylig blevet fyret efter en periode med dårlige resultater.

Det har ført til, at den engelske klub er blevet kædet sammen med flere kandidater. Den foretrukne kandidat skulle dog være Luis Enrique, skriver SunSport.

Den spanske træner har været i London, hvor han har mødtes med bestyrelsesformand Todd Boehly. Angiveligt skulle det være den tidligere Barcelona-træner, der er det foretrukne valg til at afløse Potter.

Enrique, der ikke blot har stået i spidsen for Barcelona, men også det spanske landshold, havde ellers planer om at holde pause i et par måneder, efter at have trukket sig som landstræner.

Ifølge The Sun har interessen fra Chelsea dog lavet om på dette, da han skulle have mod på at tage imod jobbet som træner i London-klubben.

Derfor er der tale om en markant udvikling i Premier League-klubbens jagt på en træner, der kan hentes ind som afløser for Potter.

Enrique fløj til London med sin rådgiver Ivan de la Pena for at holde et mød på Stamford Bridge. Her blev han mødt af journalister, men han var ikke meget for at tale om det potentielle job.

"Jeg kommer fra Formentera. Det er en meget smuk ø - som paradis. En fantastisk ø, og jeg vil anbefale alle at rejse dertil," sagde han blot til pressen, da han forlod Stamford Bridge.

Enrique siges dog at være klar til at tage over i klubben, da forhandlingerne har været positive. Men han er ikke den eneste, der er på listen over mulige kandidater.

Den tidligere Bayern München-træner Julian Nagelsmann er også blandt de fem eller seks kandidater, der er på listen. Desuden er der også dialog med Mauricio Pochettino, der før har været træner i Tottenham.