Medie: Han er favorit til at afløse Graham Potter

23/04/2023 09:19

|

Nicolai Busekist

Foto: Darren Walsh/Chelsea FC via Getty Images

Mest læste i dag

Chelsea er stadig på jagt efter en afløser for Graham Potter, og nu er et lettere overraskende navn blevet nævnt som topkandidat.

På det seneste har Chelsea haft samtaler med flere trænere, da de er på jagt efter en afløser for Graham Potter, der for nylig blev fyret efter en dårlig stime.

Ifølge flere engelske medier skulle det være den tidligere Tottenham-træner Mauricio Pochettino, der er topkandidat til at tage over som træner i den engelske kub til sommer.

Tidligere var det Julian Nagelsmann, der var topkandidat til at overtage rollen, men nu skriver medierne The Athletic, Telegraph og The Independent, at det er Pochettino, der er den foretrukne kandidat.

Angiveligt skyldes dette, at han har formået at imponere ledelsen under deres samtaler i høj grad. Derfor overvejer de nu at tilbyde ham jobbet.

Det er ikke første gang, at han er på radaren i den engelske klub. Det var han også, da de fyrede Thomas Tuchel. Her endte det dog med at blive Graham Potter, der blev hentet som træner.

Fra 2014 til 2019 stod han i spidsen for Tottenham, og han har beholdt sit hus i London. Derfor bliver det ikke problematisk for ham at rykke til den engelske storby, hvis det ender med, at han bliver tilbudt jobbet som Chelsea-træner.

Til trods for, at det nu er Pochettino, der er topkandidat til at overtage rollen i Chelsea, betyder det dog ikke, at der ikke er andre kandidater. Det lyder nemlig, at Celtic-træner Ange Postecoglou også skule være med i overvejelserne.

Tidligere har Luis Enrique også været nævnt som kandidat. Den spanske træner har holdt samtaler med Chelsea, men efter sigende har man besluttet ikke at gå videre med det. Derfor er han ikke længere en del af ligningen.