Medie: Harry Maguire kan være på vej til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

03/04/2023 07:58

Mest læste i dag

Harry Maguire kan være på vej væk fra Manchester United til sommer, da han ikke er en del af planerne under Erik ten Hag.

Harry Maguire har ikke ligefrem væltet sig i spilletid i denne sæson, da han kun har fået 11 kampe i Premier League under Erik ten Hag.

Til trods for, at det ikke er tilfældet under Ten Hag, er han stadig en favorit under Gareth Southgate, hvilket kom til udtryk i deres seneste EM-kvalifikationskampe mod Italien og Ukraine, hvor han spillede hvert et minut.

I og med, at han ikke får spilletid under Ten Hag, skulle De Røde Djævle være klar til at skille sig af med ham til sommer.

Det kan dog blive svært at sælge ham til en god pris, da han i de seneste sæsoner har haft svært ved at finde sit niveau. Derfor vil de i stedet for søge at sende ham på et lejeophold.

Ifølge den britiske avis kan han ende med at vende retur til sin tidligere klub, da Leicester City skulle være åbne for at hente ham på en lejeaftale til sommer.

Skal det blive en realitet, vil United dog kræve, at Leicester tager sig af hele Maguires løn. På den måde kan de spare penge i lønbudgettet, da han tjener 190.000 pund (ca. 1,6 mio. kr.) om ugen.

Det kan dog ikke udelukkes, at andre klubber er klar til at byde på ham til sommer, hvorfor et salg af den engelske forsvarer ikke kan udelukkes.

Maguire har været en del af truppen i United siden 2019, hvor han blev hentet i Leicester. Dengang blev der betalt 80 mio. pund (ca. 680 mio. kr.) for ham. Der er dog ingen forventning om, at et salg til sommer vil kunne indbringe en sådan sum penge.