Medie: Her er alt guldet fra FCM's vanvittige pressemøde

Af: Emil Martesen

|

15/08/2023 10:59

Mest læste i dag

Inden længe løber en af de største pressemøder i FC Midtjylland af stablen, men ...

FC Midtjylland er en af Danmarks førende fodboldklubber, og inden længe står de over for en mulig stor forandring i ejerskabet.

Klubben har nemlig indkaldt til et pressemøde, hvor de ikke lægger skjul på, at det er en af de største pressemøder i klubbens historie.

Og ifølge TV 2 Sports fodboldredaktør, Carsten Werge, peger alt på, at den prominente danske forretningsmand, Anders Holch Povlsen, som fremover vil overtage ejerskabet af klubben.

Anders Holch Povlsen, direktør og ejer af tøjfirmaet Bestseller, har tidligere vist sin interesse i klubben ved at investere i den gennem sit firma, Heartland, som i 2021 købte 25 procent af aktierne i FC Midtjylland.

Men det er ikke kun ejerskabsændringerne, der er i fokus. Klubben forventes også at annoncere en investering i kvindefodbold ved at overtage licensen fra Vildbjerg, en klub der aktuelt spiller i 2. division.

Det skriver TV 2.

Med disse potentielle ændringer står FC Midtjylland over for en ny æra, hvor klubben kan udvide sin indflydelse både på herre- og kvindefodboldscenen.

Og med Anders Holch Povlsen ved roret kan klubben også se frem til nye investeringer og muligheder i fremtiden.