Medie: Har forlænget til 2026

Af: Nicolai Busekist

|

28/04/2022 16:47

Mest læste i dag

Han har fået forlænget sit ophold i Liverpool frem til sommeren 2026.

Liverpool har ingen planer om at skille sig af med Jürgen Klopp i den nærmeste fremtid. Tværtimod er ledelsen i den engelske klub så glade for ham, at de angiveligt har forlænget hans kontrakt.

Ifølge The Athletic er Klopp og Liverpool blevet enige om at forlænge hans kontrakt, så den nu løber helt frem til sommeren 2026.

Hans seneste kontrakt løb oprindeligt til sommeren 2024, men nu er der blevet tilføjet to år yderligere, hvorfor det forventes, at han også står i spidsen for Liverpool i de kommende fire år.

Den i dag 54-årige Klopp har været fast mand på Anfield siden 2015, hvor han ankom til klubben, efter at have haft et trænerjob i tyske Borussia Dortmund.

Den tyske træner har haft stor succes som manager i Liverpool, og det er naturligvis også det, der gør, at man nu har valgt at forlænge hans kontrakt med yderligere to år.

Også i denne sæson har Klopp og co. stor succes, hvilket har medført, at de fortsat er med i kampen om at vinde alle fire store trofæer.

De har nemlig allerede vundet Carabao Cup, mens de møder Chelsea i finalen i FA Cup den 14. maj.

Hertil er Liverpool også fortsat med i Champions League, hvor de onsdag vandt 2-0 over Villarreal i første semifinaleopgør. Ikke nok med det, så er de også med i kampen om at vinde Premier League.