Medie: Mason Greenwood kan vende retur til Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

28/03/2023 07:59

Mest læste i dag

Det er ikke udelukket, at Mason Greenwood vender retur til Manchester United, efter alle anklager mod ham er blevet droppet.

Der har i lang tid været stor tvivl om, hvad fremtiden har at byde på for Mason Greenwood, efter anklagerne om voldtægt og overfald, der blev fremsat mod ham, er blevet droppet.

Nu lyder det, at han potentielt kan vende retur til Manchester United, som han fortsat har kontrakt med, men er suspenderet af indtil videre.

Det kan ske, selvom der både har været pres fra sponsorer og Uniteds kvindehold. Alligevel kan han potentielt vende tilbage, lyder det fra en kilde i klubben til The Sun.

Premier League-klubben har valgt at afvise bud på den 21-årige, der er kommet fra tyrkiske hold, skriver The Athletic.

Ifølge kilden er dette et bevis på, at klubben endnu ikke har besluttet sig for, hvorvidt den rette løsning vil være at sende ham væk fra klubben.

Ligeledes fortæller kilden, at Greenwood selv ønsker at spille for United igen, og at han er villig til at 'løbe gennem en mur', for at kunne spille for dem igen.

Greenwood har ikke spillet en professionel kamp siden januar 2022, hvor han var med i kampen, da De Røde Djævle vandt over West Ham på Old Trafford.

Men Greenwood kommer ikke til at vende tilbage, før klubben har gennemført en intern undersøgelse om, hvorvidt de skal beholde ham eller ej.

Ifølge The Times er holdet 'delt' i forhold til, om den unge stjerne skal have mulighed for at vende retur.