Medie: Rasmus Højlund skifter til Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

30/07/2023 06:38

Mest læste i dag

Manchester United køber Rasmus Højlund i Atalanta, og udstyrer ham med en femårig kontrakt.

I de seneste uger har der været massive rygter om Rasmus Højlunds potentielle skifte til Manchester United.

Den engelske storklub har været ivrige efter at indgå en aftale med Atalanta, og det er nu endelig lykkes. Derfor skifter den 20-årige angriber inden længe til Manchester United.

Det melder transferjournalist Fabrizio Romano.

Han skriver, at den samlede pris lyder på 70 millioner euro, hvilket svarer til over 520 millioner kroner. Andre medier skriver, at prisen kan være højere.

Blandt andet skriver Sky Sport Italia, at prisen lander på knap 560 millioner kroner plus bonusser for op til 75 millioner kroner.

Aftalen er endnu ikke underskrevet, da de sidste detaljer først er faldet på plads lørdag aften. Derfor er klubbernes hold af advokater i færd med at klargøre dokumenterne, der forventes at blive underskrevet snarest.

Fabrizio Romano melder også, at Højlund længe har været enig med United.

Allerede for ti dage siden blev han enig med den engelske klub om en femårig aftale. Han kan derfor kalde Old Trafford sin hjemmebane frem til 2028.

Den 20-årige angriber fik sit store gennembrud i sidste sæson, hvor han scorede ni mål for Atalanta i Serie A.

Derudover imponerede han også for det danske landshold. Han skabte særligt opmærksomhed om sig selv, da han scorede fem mål i to kampe under EM-kvalifikationen.

Om det har spillet ind i forhold til Uniteds beslutning om at hente ham, vides ikke. Til gengæld ventes det, at handlen bliver officielt bekræftet inden længe.