Medie: Tre budgivere afgiver forbedrede bud på Manchester United

Af: Nicolai Busekist

|

26/03/2023 09:55

Mest læste i dag

Fodboldklubben Manchester United nærmer sig et salg, og tre budgivere har nu besluttet at afgive forbedrede bud på den engelske klub.

Sheikh Jassim Bin Hamad Al Thani er en blandt tre budgivere, der har besluttet at afgive et nyt bud på at købe Manchester United.

Deadline for dette var onsdag kl. 21.00, men Sheikh Jassim repræsentanter bad om en forlængelse tirsdag og fik mere tid. Det forbedrede bud siges at være yderst konkurrencedygtigt, men også velovervejet og rationelt.

Sir Jim Ratcliffe og INEOS afgav et forbedret bud torsdag aften, mens den finske iværksætter Thomas Zilliacus bekræftede, at hans holdingselskab XXI Century Capital også har afgivet et forbedret bud.

Det skriver Sky Sports.

Elliott Management har desuden også givet et bud, men de har gjort det klart, at de kun har interesse i at købe en minoritetsandel i klubben.

Den amerikanske hedgefond har også tilbudt at stå for at hjælpe med finansiere andre interesserede i at investere i United, og det tilbud står stadig.

Den første budrunde fandt sted i sidste måned, og det er blevet rapporteret, at der var op mod otte potentielle investorer. De højeste bud i første runde lød på 4,5 mia. pund, men Glazer-familien vil have mindst 6 mia. pund.