Medier: Han er færdig

Af: Nicolai Busekist

|

21/11/2021 09:26

Mest læste i dag

Flere britiske medier melder, at Ole Gunnar Solskjær er fortid på trænerposten i Manchester United.

Ifølge flere medier har Manchester Uniteds ledelse på et hastemøde lørdag aften besluttet at ophæve kontrakten med Ole Gunnar Solskjær.

Det skriver både The Guardian, The Times og Manchester Evening News, men det er endnu ikke bekræftet af hverken Solskjær eller klubben.

Angiveligt blev bestyrelsen indkaldt til et møde lørdag aften, efter Solskjær og co. led et ydmygende nederlag på 1-4 til Watford i Premier League.

Manchester-klubben har været inde i en skidt stime, der på det seneste har budt på nederlag til både Liverpool og Manchester City.

Der har været et stort pres på den 48-årige Ole Gunnar Solskjær i de seneste måneder, og nu ser det ud til, at presset er blevet for højt.

Efter at have tabt fem af sin syv seneste kampe i Premier League, har Manchester United besluttet at ophæve nordmandens kontrakt før tid.

De tre medier skriver, at det officielt vil blive offentliggjort, når parterne er blevet enige om betingelserne for ophævelse af hans kontrakt.

The Times skriver, at den engelske klub har en forventning om, at det vil kostet cirka 7,5 millioner pund at ophæve hans kontrakt, hvilket er svarende til 66,5 millioner kroner.

På trods af det ydmygende nederlag til Watford, har nordmanden dog tilsyneladende ikke mistet troen på sig selv og sine evner som træner. Det forklarede han efter kampen.

"Jeg tror altid på mig selv. Selvfølgelig er det svært for os lige nu," lød det fra Solskjær efter nederlaget lørdag.

Ole Gunnar Solskjær har været manager i Manchester United i omtrent tre år. I denne periode er det ikke lykkedes Manchester United at vinde et eneste trofæ.