Messi melder ud: De vinder VM

Af: Nicolai Busekist

|

19/10/2022 09:32

Mest læste i dag

Lionel Messi har to helt klare favoritter til at løbe med den samlede sejr ved VM i Qatar. Han mener nemlig, at enten Frankrig eller Brasilien går hele vejen.

Den nuværende PSG-stjerne mener, at det er enten Frankrig eller Brasilien, der ender med at vinde VM i Qatar i år.

Den sydamerikanske verdensstjerne mener, at det som regel er de samme hold, der bliver nævnt, når man taler om, hvem der har en chance for at vinde VM.

Blandt andet er det ofte nationer som Brasilien, Tyskland, Frankrig, England og Spanien, der bliver peget på, når eksperter og spillere bliver spurgt om, hvem der har de største chancer for at vinde.

Messi har dog formået at koge feltet ned til blot to lande, da han mener, at Brasilien og Frankrig har særligt store chancer for at løbe med sejren i finalen.

"Vi nævner altid de samme store hold. Men hvis jeg nu skal pege på nogen, er Brasilien og Frankrig de to store kandidater til at vinde VM," siger han til mediet Directv ifølge Ritzau.

Han peger desuden på, at begge hold har det til fælles, at de har en meget klar spillestil. Dertil har begge hold også haft deres trænere i en lang årrække, hvilket han også ser som en fordel.

"De har haft den samme gruppe (af spillere, red.) i lang tid, og det fungerer godt. Frankrig, som ud over sidste EM, hvor de blev slået ud i ottendedelsfinalen, har nogle imponerende spillere," lyder det også fra den argentinske stjerne.