Millionbiler i massevis: Her Cristiano Ronaldos imponerende garage

Af: Nicolai Busekist

|

02/02/2022 19:24

Mest læste i dag

Det er biler i millionklassen, der bliver vist frem i Netflix-dokumentaren om Cristiano Ronaldos kæreste, Georgina Rodriguez. 

Cristiano Ronaldos kæreste, Georgina Rodriguez, holder ikke igen, når hun viser deres kæmpe hus frem i Madrid. Hun viser nemlig hele Ronaldos flåde af superbiler frem. 

Ifølge The Sun er det biler, der er en del af hans bilsamling, der er over 151 millioner værd. I de små klip i dokumentaren, kan alle superbilerne ses perfekt parkeret i en kæmpe garage, der ville være enhver bilelskers drøm. 

I det ene hjørne holder der en Bugatti Chiron, der har en værdi på over 15 millioner uden afgifter. Dernæst holder den dyre McLaren Senna, som bliver efterfulgt af en Ferrari 599 GTO.

Cristiano Ronaldo er også en kendt fan af Rolls-Royce, hvilket også er vist i garagen. Her holder den store Rolls-Royce Cullinan sammen med en Rolls-Royce Phantom 

Der holder også en Mercedes G-Wagon, der er ikke den dyreste i hans samling. Men den har alligevel en særlig plads i hans hjerte. Den har han nemlig fået af Georgina i gave, da han fyldte 35 år.  

Det er dog ikke kun dyre og meget eksklusive biler Ronaldo har i sin flåde. Han har også flere 'hverdagsbiler', som Mercedes GLE 63 AMG og Mercedes C63 AMG, der også bliver brugt flittigt.