Mohammed Salah havnet i massiv modvind: "Sæt dig ned og hold kæft"

16/08/2023 07:00

|

Emil Martesen

Foto: Joe Prior/Getty Images

Mest læste i dag

Kritikken hagler ned over den egyptiske stjerne.

Søndag aften blev Mohamed Salah skiftet ud. Det var han tydeligvis ikke tilfreds med, da han var rasende, da han forlod banen.

Liverpool-træner Jürgen Klopp besluttede at skifte ham ud i anden halvleg af kampen mellem Chelsea og Liverpool. Da han gik ud mod bænken, gjorde Salah intet for at skjule sin utilfredshed.

Da stjernen forlod banen, viste han med stor tydelighed, at han var utilfreds. Dette fortsatte han med at gøre, efter at have sat sig på bænken.

Fodboldlegenden Roy Keane er en af dem, der ikke mener, at det er okay at opføre sig på denne måde.

Ifølge Ekstra Bladet gjorde han dette meget klart i Sky Sports-studie efter kampen. Her bad han faktisk den 31-årige angriber om at sætte sig ned og ‘holde kæft’:

“Jeg synes, det er i orden, at en spiller viser, at han er skuffet over at blive udskiftet. Men du skal ikke fortsætte med at være skuffet på bænken", sagde Roy Keane og fortsatte:

“Du skal bare sætte dig ned og holde kæft".

Efter kampen blev Klopp spurgt om sin beslutning om at skifte Salah ud. Her forklarede han, at der var brug for ‘stabilitet og friske ben’.

Salah var sandsynligvis ikke kun utilfreds med det faktum, at han blev skiftet ud. Han var nok også irriteret over det, at hans mål blev annulleret.