Nedrykning kan få konsekvenser for Martin Braithwaite

Af: Nicolai Busekist

|

11/06/2023 06:21

Mest læste i dag

Det kan ende med at få store konsekvenser for Martin Braithwaite, at han og Espanyol er rykket ned fra La Liga. 

Der er flere spillere, der kan få svært ved at sikre sig en plads på det danske landshold. Det skyldes, at de og deres respektive klubber er rykket ned. 

Hvis de vil have de bedste forudsætninger for at få en plads under Kasper Hjulmand, kan det ikke udelukkes, at de er nødt til at finde sig et nyt hold. 

Er man ikke en del af et hold, der spiller på højeste niveau, bliver det ikke lettere at få en plads.  

Det er der fire nuværende landsholdsspillere, der er nødt til at have med i sine tanker. Det er blandt andet tilfældet for angriber Martin Braithwaite, men også for både Oliver Christensen, Victor Kristiansen og Rasmus Nissen. 

Både Nissen og Braithwaite er blevet udtaget til de to kommende kampe mod Nordirland og Slovenien. Det er ikke tilfældet for Christensen og Kristiansen, som er blevet fravalget. 

"Det er altid bedst at optræde på højeste niveau. Og når man er rykket ned, vil der altid være en risiko for, at man bliver overhalet af andre," siger Kasper Hjulmand ifølge Ekstra Bladet. 

Den danske landsholdstræner sender derved et klar signal til de fire spillere om, at nedrykningen kan få konsekvenser for dem. 

Derfor kan en spiller som Braithwaite ende med at måtte tage sit ophold i Espanyol op til overvejelse. Han skrev sidste år kontrakt med det spanske hold, som løber frem til 2025. 

Det har dog været på tale, at han kan blive udlejet til Valencia, som skulle have vist interesse for ham. Han har dog endnu ikke udtalt sig om sine planer, hvilket Victor Kristiansen derimod har. Han har slået fast, at han bliver i Leicester. 

"Jeg er Leicester-spiller, og det er jeg virkelig stolt over. Det er en stor klub, og de har givet mig så meget. Nu venter jeg bare på at gøre mit bedste i Championship, så vi kan komme tilbage i Premier League," sagde han til Viaplay.