Neymar i store problemer: Tvunget til at sige undskyld

Af: Nicolai Busekist

|

23/06/2023 08:09

Mest læste i dag

PSG-stjernen Neymar er havnet i store problemer, og har derfor følt sig tvunget til at sige undskyld offentligt. 

Det er intet nyt, at Neymar kan trække overskrifter i hele verden. Det har han gjort i flere år. Desværre har det ikke altid været positive ting, som disse overskrifter har handlet om. 

Og det er det heller ikke i denne omgang, da den brasilianske stjerne er blevet fanget i en affære.  

Dette har medført, at han har været nødt til at dele en offentlig undskyldning til sin kæreste, influenceren Bruna Biancardi, der er gravid med deres fælles barn. 

"Undskyld, jeg begik en fejl. Alt dette rammer den mest særlige person i mit liv. Kvinde, jeg drømmer om at have ved min side, moderen til mit barn. Det ramte din familie, som nu er min familie. Det ramte dit privatliv midt i din graviditet," skriver Neymar på Instagram ifølge B.T. 

Undskyldningen har han delt, da det i flere brasilianske medier er kommet frem, at han i februar havde en affære med en model fra Brasilien. 

Det er naturligvis et stort problem for Neymar, der - som sagt - venter barn med sin kæreste. Parret har været sammen ad flere omgange siden 2021. De annoncerede i april, at de venter deres første barn sammen. 

Det faktum, at de venter barn, har medført, at historien er eksploderet i hjemlandet. Og tilsyneladende har der været så meget fokus på det, at han nu har været nødt til at undskylde offentligt. 

"Jeg kan ikke forestille mig at leve uden dig. Jeg ved ikke, om vi kommer over det, men du ved, jeg vil prøve. Vores kærlighed til vores baby vil overleve. Jeg elsker dig," skriver han blandt andet også i opslaget.