N'Golo Kanté nærmer sig køb af fodboldklub

15/06/2023 06:33

|

Nicolai Busekist

Foto: James Gill - Danehouse/Getty Images

Mest læste i dag

N'Golo Kanté er tilsyneladende i gang med at forberede sig på livet efter fodboldkarrieren. Han er nemlig tæt på at købe en fodboldklub. 

Det er ikke kun på banen, at Kanté bevæger sig fremad. Det gør han også udenfor banen, hvor han angiveligt er tæt på at købe en belgisk fodboldklub. 

Den belgiske journalist Sacha Tavolieri har hævdet, at han og hans samarbejdspartnere arbejder på at overtage klubben RE Virton. I slutningen af sidste sæson blev Virton nedrykket til den andenbedste række i Belgien. 

Han tilføjede også, at den 32-årige Kanté allerede har besøgt klubben, og at han har afgivet et bud på aktiemajoriteten i klubben. Den nuværende ejer, Flavio Becca, siges at være åben for at acceptere buddet. 

Der er desuden forlydender om, at Kanté denne sommer vinker farvel til livet i Premier League. Her har han spillet i otte år, da han blev hentet til Leicester i 2015 for 5,5 millioner pund. Der er forlydender om, at han er på vej til Saudi-Arabien. 

Midtbanespilleren rygtes at skrive kontrakt med klubben Al Ittihad, der for nylig hentede Karim Benzema. Ifølge Fabrizio Romano står han til at tjene op mod 100 millioner euro om året i den saudiarabiske klub. 

Hans sidste sæson hos Chelsea har ikke været den bedste. Her fik han nemlig sin spilletid begrænset af skader. Derfor blev det ikke til mere end syv optrædener i Premier League i sidste sæson. 

Inden længe træder Mauricio Pochettino til som ny træner i klubben. I denne forbindelse forventes det, at der bliver ryddet ud i truppen, efter en forfærdelig sæson. 

Derfor er det ikke blot Kanté, der kommer til at vinke farvel til Stamford Bridge. Det samme gør sig gældende for Mateo Kovačić, Mason Mount, Romelu Lukaku og flere andre.