Nicolai Vallys hudløst ærlig: "Jeg ved ikke, hvad fanden han laver"

21/09/2023 20:35

|

Jesper Bengtson

Nicolai Vallys har scoret seks mål indtil videre i den nuværende sæson af Superligaen.

Mest læste i dag

Brøndby IF har fået en god start på Superligasæsonen, og især Nicolai Vallys er kommet fremragende fra start. 

Med hele seks i kun otte kampe ligger han nu på en imponerende andenplads på topscorerlisten i Danmarks bedste række, og hans præstationer for Vestegnsklubben er skam heller ikke gået ubemærket hen.

De mange flotte præstationer førte nemlig til, at Nicolai Vallys blev udtaget til det danske A-landshold for første gang nogensinde, hvor han tilmed fik skrevet landsholdsminutter på cv’et.

Til trods for de mange mål rækker det som tidligere beskrevet ikke helt langt nok til at toppe topscorerlisten.

Det er nemlig Brøndby-stjernens tidligere holdkammerat, Alexander Lind, der topper listen, og det gør ham efter at have overhalet Vallys indenom med to mål mod OB i sidste runde. 

Vallys lægger dog heller ikke skjul på, at hans direkte modstander ser ud til at have fundet formen:

“Jeg ved ikke, hvad fanden han laver derovre. Han ser skarp ud, og det er fedt at se, han er kommet så godt i gang”, udtaler han til Ekstra Bladet og fortsætter:

“Han er en rigtig god fodboldspiller, som hele tiden har haft noget - også dengang jeg spillede med ham. Jeg er bare glad på hans vegne over, at han er kommet så godt i gang.”

Vallys fortæller dog videre, at han på ingen måde ville få dårlig samvittighed, hvis han nu skulle komme til at sætte sig tilbage på tronen.