Nu er der langt om længe nyt om Kasper Schmeichel

17/08/2023 14:00

|

Emil Martesen

Foto: Mohamed Farag/Getty Images

Mest læste i dag

Nu er der nyt om den danske landsholdsmålmand.

Det står efterhånden sort på hvidt, at Kasper Schmeichel inden længe risikerer at blive skubbet ud af OGC Nice.

Det skyldes, at hans konkurrent, Marcin Bulka, er tæt på at tage pladsen som førstemålmand. Derudover lyder det, at der ikke er plads til dem begge i truppen i næste sæson.

Og på trods af, at Kasper Schmeichel tidligere har været førstemålmand for Nice, ser det nu ud til, at den danske landsholdsmålmand søger nye græsgange for at sikre sin position som førstevalg.

Med EM 2024 i horisonten og Danmarks potentielle deltagelse, er det afgørende for Schmeichel at få regelmæssig spilletid, før der tages hul på slutrunden.

Og efter at have stået i skyggen af Marcin Bulka i Nice, blev Schmeichel givet nogle dages frihed for at finde en ny klub.

Men nu er den danske landsholdsprofil tilbage i træning indtil han angiveligt finder en ny klub og vogte buret for.

Men trods rygter fra den engelske presse om interesse fra Premier League-klubber som Chelsea, er der endnu ikke kommet konkrete bud på den erfarne målmand.

Det skriver Tipsbladet.

Kasper Schmeichel, som har repræsenteret Nice i 46 kampe og holdt buret rent 13 gange, har to år tilbage af sin kontrakt med den franske klub.

Men med hans ønske om at være Danmarks førstevalg ved EM 2024, er det klart, at han er villig til at overveje alle muligheder for at sikre sig en plads mellem stængerne på landsholdet.