Nu er det bekræftet: Her vender AC tilbage

Af: Nicolai Busekist

|

26/04/2023 07:58

Mest læste i dag

FC Barcelona har været nødt til at klare sig uden Andreas Christensen i et stykke tid, men nu er han endelig klar til at vende tilbage.

Andreas Christensen har været ud i omtrent en måned, hvor Xavi derfor har været tvunget til at klare sig uden ham.

Nu er der dog godt nyt, for AC er klar til at vende tilbage til banen efter sin skade.

Det har Xavi bekræftet på tirsdagens pressemøde, hvor han slog fast, at den danske forsvarer er klar til at vende tilbage til banen på lørdag.

"Andreas er til rådighed lørdag," lyder det fra ham i et videoklip, som Barcelona har delt på Twitter.

Det betyder, at Christensen er til rådighed for Xavi, når han skal stille sit hold til lørdag, hvor Barcelona får besøg af Real Betis i La Liga.

Den 27-årige dansker har været på ude med en skade, siden han blev tvunget til at udgå af Danmarks kamp mod Finland, der blev spillet i slutningen af marts.

Barcelona skal også i aktion onsdag, hvor de skal spille mod Rayo Vallecano, men ifølge Xavi bliver det dog uden AC, der endnu ikke er helt klar til at få sit comeback på banen, hvorfor han måtte vente tre dage mere.

Siden sit skifte til Barcelona, som hentede ham på en fri transfer i Chelsea sidste år, er det blevet til spilletid i 25 kampe for den danske forsvarer. Desuden har han fået stor ros fra både eksperter og presse, efter sit skifte til klubben.

Nu er han snart klar til at vende retur til banen, hvor han skal hjælpe Xavi og co. med de sidste kampe i La Liga, som de i skrivende stund fører med ni point ned til Real Madrid, der ligger på 2. pladsen.