Nye billeder af Cristiano i 2022/23-trøje antyder, at han bliver

Af: Nicolai Busekist

|

15/05/2022 10:00

Mest læste i dag

Der er blevet lækket billeder af Cristiano Ronaldo, der viser ham posere i Manchester Uniteds nye trøjer til 2022/23-sæsonen.

Forud for den kommende sæson, bliver Ralf Rangnick afløst af hollandske Erik ten Hag som træner i Manchester United.

Der er en forventning om, at han vil hente flere nye spillere til klubben til sommer - og nu er de trøjer, som truppen skal spille i næste år blevet lækket. Det skriver The Sun.

Foto: The United Stand

Billeder af trøjerne er gået viralt på nettet. Her kan man se, at der er tale om en rød Adidas-trøje, der tilsyneladende er blevet designet med inspiration fra 1998/99-trøjen, hvor de vandt en treble.

Trøjen har en hvid krave og er forsynet med de tre berømte Adidas-striber langs armene, mens deres logo er på højre bryst. På det modsatte bryst finder man Manchester United-logoet.

Og det faktum, at Cristiano Ronaldo har stået model til billederne af deres nye trøjer, er en stor antydning af, at den 37-årige portugisiske stjerne har planer om at blive i klubben i næste sæson.

Foto: The United Stand

Derudover har han fået selskab af en lang række holdkammerater, herunder Bruno Fernandes, Jadon Sancho, Hannibal Mejbri, Anthony Elanga og Aaron Wan-Bissaka.

Der er dog endnu intet, der er officielt, da hverken spiller eller klub har bekræftet, at han bliver på Old Trafford, når Erik ten Hag tager over.