Nye billeder af Simon Kjær vækker opsigt

Af: Nicolai Busekist

|

12/04/2022 13:21

Mest læste i dag

Simon Kjær er vendt tilbage til træningsbanen i Milano. Og han er vendt tilbage med et noget opsigtsvækkende udseende.

Simon Kjær måtte forlade banen i et opgør mod Genoa den 1. december. Her nåede han kun at spille et enkelt minut, før han pådrog sig en skade og måtte bæres fra banen.

Efter at have pådragt sig denne skade, gav den danske forsvarsspiller et besynderligt løfte. Ifølge den italienske avis La Gazetta dello Sport, lovede han nemlig, at han ville lade både sit hår og skæg gro, indtil han får sit comeback.

Simon Kjær har indtil videre holdt dette løfte, men meget tyder dog på, at et egentlig comeback fortsat ligger et godt stykke ude i fremtiden for den danske landsholdsstjerne.

Han pådrog sig nemlig en slem ledbåndsskade, der krævede en operation, og derfor også en efterfølgende genoptræningsperiode. Nu træner han dog på græs igen, hvilket betyder, at hans genoptræning går den rette vej.

Det er dog ikke det faktum, at han faktisk træner igen, der får mest opmærksomhed. Det er derimod i højere grad hans udseende, der har fået mange til at sammenligne ham med en viking.

Med et kig i kommentarsporet på det billede, som Simon Kjær selv har delt fra gårsdagens træning, ses det hurtigt, at der er bred opbakning omkring, at Kjær sagens kan tillade at kalde sig selv for viking.