Officielt: Luis Suarez skriver kontrakt med ny klub

Af: Nicolai Busekist

|

03/01/2023 09:57

Mest læste i dag

Luis Suarez har fundet ud af, hvor han skal fortsætte sin karriere, da han har skrevet kontrakt med en brasiliansk klub.

I et stykke tid har der været tvivl om, hvor Luis Suarez ville fortsætte sin karriere. Det er der ikke længere tvivl om, da han har skrevet kontrakt med den brasilianske klub Gremio.

Det blev gjort officielt på den sidste dag i 2022, hvor den brasilianske klub meldte ud, at den 35-årige tidligere Barcelona-stjerne har skrevet under på en kontrakt, der holder ham i klubben i to år.

"En af de største i Uruguays historie, Luis Suarez, ankommer for at fortsætte sin sejrrige rejse, nu i vores trøje," lyder det fra Gremio i forbindelse med offentliggørelsen af Suarez.

Han er skiftet til Gremio, efter at have spillet i et halvt år i sin barndomsklub Nacional. Dem var han med til at gøre til mester i Uruguay i slutningen af oktober, hvilket han gjorde med sine otte mål i 14 kampe.

Nu er det dog blevet tid til at forlade Uruguay til fordel for Brasilien, hvor han for første gang skal stifte bekendtskab med den brasilianske liga.

Den store stjerne har haft en imponerende karriere, som har bragt ham forbi en række af de største klubber i hele Europa.

Hans karriere fik for alvor sin start i 2006, hvor han blev hentet til hollandske Groningen. Herefter har han været forbi storklubber som Ajax, Liverpool, FC Barcelona og Atlético Madrid.

Hertil har han også spillet for Uruguays landshold i mange år, hvor han har spillet 137 kampe. I disse kampe har han bidraget med 68 mål.