Onsdag blev det til endnu en triumf for Pep Guardiola - men hvad han gør efter kampen efterlader alle i chok

Af: Emil Martesen

|

17/08/2023 15:00

Mest læste i dag

Pep Guardiola er fast besluttet på at opretholde den faste disciplin.

Efter en imponerende sejr i Super Cup'en over Sevilla, har Manchester Citys manager, Pep Guardiola, allerede øjnene rettet mod weekendens kamp.

For i stedet for at fejre triumfen med sine spillere, understregede Pep Guardiola, at der ikke ville være nogen fejringer - ikke engang så meget som en dråbe alkohol.

Hans beslutning afspejler hans dedikation og beslutsomhed til at forberede holdet til deres kommende udfordringer, der venter lige rundt om hjørnet i Premier League.

Pep Guardiolas beslutning om at undgå fejringer kan ses som et bevis på hans engagement over for holdets succes og hans ønske om at holde spillerne fokuserede og klar til de kommende kampe.

Det skriver Sky Sports.

Med Premier League-sæsonen i fuld gang er der ingen tid til at hvile på laurbærrene, og Pep Guardiola er fast besluttet på at sikre, at Manchester City fortsætter med at præstere på højeste niveau, som de efterhånden har vist over en længere periode.

Manchester City tager inden længe hul på næste opgør i Premier League - nærmere bestemt lørdag - når de lægger græs til topkampen mod Newcastle.