Ousmane Dembélé er klar til at skifte til denne klub

Af: Nicolai Busekist

|

19/06/2022 12:38

Mest læste i dag

Ousmane Dembélé står uden kontrakt inden længe, og det forventes ikke, at han forlænger sit ophold i FC Barcelona.

Derimod lyder det, at han allerede har truffet en beslutning om, at han vil forlade den spanske klub. I stedet skulle han være interesseret i et skifte til Chelsea.

Den engelske klub er en blandt flere klubber, der har vist interesse i at hente Ousmane Dembélé denne sommer, hvor det er muligt at hente ham på en fri transfer.

Ifølge The Sun har Ousmane Dembélé gjort det klart, at han er klar til at skifte til Chelsea, men han har dog et enkelt krav til Thomas Tuchel.

Dembélé har tidligere spillet under Thomas Tuchel i Dortmund, og den tyske træner er meget ivrig efter at blive genforenet med den franske stjerne.

Han har dog et krav om, at han vil blive garanteret spilletid, da han ikke ønsker et skifte til Stamford Bridge, hvis han blot skal sidde på bænken.

Derfor er der meget, der tyder på, at den franske stjerne er på vej til Chelsea, når hans kontrakt officielt udløber i slutningen af juni, hvor han også kan skifte ganske gratis.

Der er dog intet, der er officielt endnu, da han angiveligt også har tilbud fra flere andre klubber, hvilket skulle omfatte PSG.