Paul Pogba enig med ny klub

Af: Nicolai Busekist

|

16/06/2022 08:00

Mest læste i dag

Den franske midtbanespiller Paul Pogba er nået til enighed med en ny klub. Han forlader derfor Manchester United inden længe.

Der har i lang tid været tvivl om, hvad fremtiden vil byde på for Paul Pogba. Indtil videre er det kun blevet bekræftet, at han ikke har nogen fremtid i Manchester United, hvor han har været siden 2016.

Siden da er han blevet kædet sammen med et hav af klubber, men det er dog især PSG og Juventus, der har været nævnt som potentielle destinationer for Paul Pogba.

Nu lyder det dog fra den anerkendte transferjournalist Fabrizio Romano, at Pogba er nået til enighed med en ny klub. Konkret er han nået til enighed med den italienske klub Juventus.

Her er Pogba ikke en helt ukendt herre, da det var i Torino-klubben, at han for alvor fik hul på sin karriere. Han spillede i den italienske klub mellem 2012 og 2016.

Nu ser alt ud til, at han er på vej tilbage til det italienske. Meldingen fra Fabrizio Romano lyder dog på, at der fortsat kun er tale om en mundtlig aftale, hvorfor der endnu ikke er sat en krusedulle på papiret.

Ligeledes lyder det, at det heller ikke kommer til at ske, før der er kommet styr på de sidste detaljer. Af denne grund er er en forventning om, at han først skriver under på sin kontrakt i starten af juli.