Paul Scholes langer ud efter United-stjerner

Af: Nicolai Busekist

|

04/10/2022 07:56

Mest læste i dag

Manchester United-legenden Paul Scholes langer ud efter både Jadon Sancho og Antony for deres præstationer i opgøret mod Manchester City.

De Røde Djævle tabte intet mindre end 6-3 til deres lokale rivaler fra Manchester City, efter hattricks fra både Erling Haaland og Phil Foden.

Allerede ved halvleg så det dog skidt ud for Manchester United. Her havde de nemlig formået at bringe sig selv bagud med 4-0.

Efter kampen delte Paul Scholes et billede af sine tidligere holdkammerater, Ryan Giggs og David Beckham, der stammer fra et af Manchester Uniteds storhedsår.

Hertil vedlagde han en tekst, der bestemt må antages at være en stikpille til Jadon Sancho og Antony, da han ikke mener, at de var til nogen hjælp for hhv. Tyrell Malacia og Diogo Dalot i det defensive. Det skriver The Sun.

"Noget der kan huske, da fløjspillere plejede at hjælpe deres backs?" har han skrevet til billedet af Ryan Giggs og David Beckham.

Giggs og Beckham skilte sig særligt ud for deres evner i offensiven, men de sørgede bestemt også for at bidrage med hjælp til henholdsvis Denis Irwin og Gary Neville i defensiven.

Og tydeligvis mener Paul Scholes, at der er noget, som Jadon Sancho og Antony kan lære af Giggs og Beckham. Ifølge den tidligere midtbanespiller, var det nemlig ikke meget, de hjalp i defensiven.