Paul Scholes: Manchester United bør hente denne stjerne

Af: Nicolai Busekist

|

18/03/2023 07:58

Mest læste i dag

Der er brug for forstærkninger på den sidste tredjedel af banen for Manchester United. Det har fået legenden Paul Scholes til at anbefale en helt særlig spiller.

Det er ikke nogen hemmelighed, at Manchester United har brug for at styrke deres offensiv, da de endnu ikke har hentet en afløser for Cristiano Ronaldo.

I januar valgte Erik ten Hag og co. at hente Wout Weghorst på en lejeaftale, der løber frem til sommer. Der er dog intet, der tyder på, at han får et permanent ophold i den engelske klub.

Derimod forventes det, at De Røde Djævle har planer om at hente en ny angriber til sommer - og at de er klar til at bruge en stor sum penge på det.

Dette har medført, at de er blevet kædet sammen med flere spillere, hvilket omfatter både Harry Kane, Victor Osimhen og Dusan Vlahovic.

Står det til klublegenden Paul Scholes, er det dog ikke en af de tre, der skal hentes til sommer. Han peger derimod på en helt anden spiller.

"Jeg kan godt lide Lautaro Martinez fra Inter Milan," sagde han til BT Sport efter Uniteds 1-0-sejr over Real Betis.

"Jeg mener, at han er en type spiller, som Ten Hag godt kan lide. Han kan godt lide en angriber, der løber rundt, er aggressiv og går til folk."

"Jeg kan godt lide Uniteds nuværende muligheder. Jeg kan godt lide Rashford. Jeg kan godt lide Martial, men han kan ikke holde sig i form. Så der er andre muligheder derude."