Pep Guardiola reagerer på uafgjort mod FC København

12/10/2022 07:58

|

Nicolai Busekist

Foto: Jose Breton/Pics Action/NurPhoto via Getty Images

Mest læste i dag

Tirsdag aften var Manchester City på besøg i Parken, hvor de måtte nøjes med uafgjort og et enkelt point mod FC København.

I sidste uge tabte FC København med intet mindre end 5-0, da de gæstede Manchester City i England. Samme resultat fik de dog ikke med sig, da de gæstede Parken.

Derimod måtte de nøjes med 0-0, efter at have været der seneste tre kampe i træk. Derfor fik de også kun et enkelt point med fra kampen mod FC København.

Ganske vist havde de mulighed for at vinde, da de ikke blot fik underkendt et mål, men også brændte et straffespark.

De gjorde det dog ikke nemt for sig selv, da de måtte spille en stor del af kampen med ti mand. Som følge af dette, har Pep Guardiola givet udtryk for, at han er tilfreds med, at de kunne tage et point med sig.

"Jeg har rost mine spillere. De gjorde alt. Når du spiller ti mod 11 i Europa, skal du være tilfreds med ét point," siger Pep Guardiola ifølge Ekstra Bladet på pressemødet efter opgøret i Parken.

Nu har han fokus på at sikre førstepladsen i gruppen, så de dermed kan få en plads i 1/16-finalerne i Champions League. Meget skal dog gå galt, hvis ikke de når i mål med dette.

"Nu skal vi vinde gruppen. Det er vigtigt for vores videre færd, fastslår han," lyder det også fra den spanske træner.