Pierre-Emile Højbjerg tæt på skifte til storklub

Af: Nicolai Busekist

|

17/08/2023 07:00

Mest læste i dag

Pierre-Emile Højbjerg ser ud til at forlade Tottenham denne sommer, da han nærmer sig et skifte til storklubben Atletico Madrid.

Selvom Tottenham ikke har kvalificeret sig til Champions League i denne sæson, kan det ende med, at danske Pierre-Emile Højbjerg alligevel skal deltage i europæisk fodbold på højeste niveau.

Det skyldes, at midtbanespilleren nærmer sig et skifte til den spanske storklub Atletico Madrid. På grund af det potentielle skifte, var den 28-årige dansker at finde på bænken i sæsonpremieren mod Brentford.

At cheftræner Ange Posteconglou lod Højbjerg sidde på bænken, er ikke noget, man ser hver dag. Faktisk har den danske landsholdsspiller stort set spillet hvert eneste minut, siden han ankom til klubben tilbage i 2020.

Derfor kan pladsen på bænken ifølge Ekstra Bladet være et tegn på, at han er på vej til La Liga. Interessen fra Madrid-klubben har også fanget danskeren, der er åben for et skifte til den spanske liga.

Interessen har været vedvarende i et stykke tid, men klubberne har haft svært ved at nå til enighed om en pris.

London-klubben lagde ud med en pris på omkring 335 millioner kroner. Det viste sig, at det var langt mere, end Atletico Madrid var villige til at betale for ham.

Ifølge mediet Todofichajes havde man i Spanien forestillet sig en pris, der var nærmere på 25 millioner euro. Dette svarer til omkring 185 millioner kroner.

Ekstra Bladet skriver, at det næppe vil være realistisk at hente Højbjerg, hvis ikke et bud hæves til mellem 220 og 240 millioner kroner. Er de villige til at betale dette, kan et skifte sandsynligvis falde på plads indenfor ganske kort tid.

Atletico-træner Diego Simeone har længe haft et godt øje til Højbjerg. Og da Koke måtte forlade banen med en muskelskade, har han angiveligt skruet op for interessen i danskeren.

Såfremt et skifte til La Liga ikke bliver aktuelt, vil den danske midtbanespiller sandsynligvis blive i Tottenham. Her har han fortsat to år tilbage af sin kontrakt.