Premier League-hold sigtet

Af: Nicolai Busekist

|

17/02/2022 08:03

Mest læste i dag

Flere spillere fra holdet var oppe i det røde felt efter et rødt kort. Holdet er nu blevet sigtet for, at ikke kunne styre sine spillere. 

Manchester United er blevet sigtet af det engelske fodboldforbund. Det sker efter, at flere spillere var op i det røde felt efter en tackling på den unge angriber Anthony Elanga.

Dommeren, Peter Bankes, viste synderen, Lewis Dunk, et gult kort for forseelsen. Det var det, der fik flere United-spillere til at omringe dommeren, og angribe ham verbalt. 

Værst blev det for Bruno Fernandes, der fik brokket sig til et gult kort. Kort tid efter Uniteds optøjer blev det gule kort vekslet til et rødt kort, efter et VAR-gennemsyn. 

Det stopper dog ikke forbundet i at straffe Manchester United: 

"Manchester United FC er blevet sigtet for brud på FA's regel E20.1 efter deres Premier League-kamp mod Brighton & Hove Albion FC. Det påstås, at Manchester United FC ikke formåede at sikre, at dets spillere opførte sig på en ordentlig måde," skriver FA i en pressemeddelelse ifølge The Sun.

Det vides ikke endnu, hvad Manchester United vil blive straffet med. Klubben har dog indtil på mandag, til at komme med deres syn på sagen. 

Manchester United vandt kampen 2-0, hvor Cristiano Ronaldo scorede efter at have været inde i en rekordlang måltørke.