Premier League-kamp afbrudt: Pludselig flygtede spillerne ind i omklædningsrummet

Af: Nicolai Busekist

|

22/01/2023 08:24

Mest læste i dag

Lørdag blev en kamp i Premier League midlertidigt afbrudt, og alle spillerne blev beordret ned ind i omklædningsrummet.

Så man med, da Southampton lørdag eftermiddag tog imod Aston Villa på St. Mary's Stadium, kunne man se, at alle spillerne på et tidspunkt blev bedt om at forlade banen.

Årsagen til dette var, at der kort inden pausen blev set en drone flyve rundt over stadion, hvilket altså medførte, at alle spillere blev sendt ind i deres respektive omklædningshold. Det skriver B.T.

Det vidner klart og tydeligt om, at det ikke er noget, man ser let på i Premier League, som ikke blot er en populær liga, men faktisk kan bryste sig af at være den største fodboldliga i verden.

Det var dommer Michael Salisbury, der traf beslutningen om, at man skulle afbryde kampen med det samme, hvorefter han bad alle spillerne om at gå ind i omklædningsrummene.

De to hold kunne dog glæde sig over, at det ikke var lang tid, de skulle bruge på at sidde i hver deres omklædningsrum.

Blot fem minutter efter var det nemlig lykkedes at indfange den drone, der havde fløjet rundt over stadion. Da den var fanget, blev det vurderet, at kampen kunne få lov til at fortsætte.

På trods af, at man ikke blot får inddraget sin drone, men også kan risikere at blive idømt en stor bøde, når man laver et sådant nummer, er det faktisk ikke første gang, at det er sket i Premier League.

Stort set det samme skete nemlig i en kamp i den engelske række for omtrent et år siden. På dette tidspunkt var der tale om en kamp mellem Brentford og Wolves.

Efter spillerne fik lov til at vende retur til banen, lykkedes det for Aston Villa at sikre sig en sejr på 1-0 over Southampton.