Premier League-stjerne rygtes til Arsenal

Af: Nicolai Busekist

|

26/03/2022 14:19

Mest læste i dag

Arsenal meldes interesseret i stjernen, der endnu ikke har underskrevet en ny aftale med sin nuværende klub.

Ruben Neves ligner mere og mere en mand, der er på vej væk fra Wolverhampton. Han har stadig ikke indgået en ny aftale med klubben, og hvis det ikke snart sker, vil han blive solgt, så han ikke forlader klubben gratis. 

Ifølge Daily Star er Arsenal interesseret i Ruben Neves, hvis den portugisiske midtbanespiller ikke kan blive enige om en ny aftale med Wolves.

Neves har stadig to år tilbage af sin kontrakt i klubben, men Arsenal-træneren Mikel Arteta overvejer allerede at byde på ham til sommer, da han søger forstærkninger på midtbanen. 

Men ifølge den tekniske direktør i Wolverhampton, vil Arsenal både få kamp til stregen med Wolverhampton selv, og andre topklubber: 

"Vi taler naturligvis med ham, og vi ved alle, hvor meget han elsker at spille for klubben. Vi ved, hvor godt han er faldet til her, men han er også en ambitiøs ung mand," sagde Wolves' tekniske direktør Scott Sellars. 

"Som med alle spillere forsøger man at have en åben dialog med dem og deres repræsentanter for at nå frem til det bedste scenarie for klubben og spilleren. Med rette vil storklubber over hele Europa have Neves på deres radar, men vi har et fremragende forhold til ham og vil gøre tingene ordentligt, når tiden er inde."